måndag 23 januari 2017

Neuropsykiatrinen ratkaisukeskeinen valmennus


Tarjoamme aktiviteettejä/neuropsykiatrista valmennusta jossa meidän koirat, kissat  ja vuonohevonen Hilda avustaa. 

Tarjoamme mahdollisuuden nauttia meidän kauniista luonnosta. Voit ratsastaa tai päästä hevoskärryjen kyytiin. Luonto antaa elämyksiä, kaikki päivät ovat erilaisia. Tule meille nauttimaan luonnosta,
Meillä on sekä hevosia, kissoja että koiria joiden läsnäolo lisää kehon tuottamaa endorfiinia, Endorfiini on meidän kehon tuottama "hyvinvointi hormoni" mikä auttaa meidät voimaan paremmin, lisää rauhallisuuden tunnetta ja hyvinvointia. Eläinten kehonkielen ymmärtäminen saattaa antaa meille ihmisille "ahaa" elämyksiä ja sitä kautta opimme ymmärtämään itseämme ja muita ihmisiä paremmin.
Tarjoamme räätälöityjä palveluja meidän asiakkaille.Neuropsykiatrinen ratkaisukeskeinen valmennus

Neuropsykiatriaa käytetään terminä psykiatrisista sairauksista joita esiintyy neurologisista puutteista ja haitoista johtuen. Tällaisista sairauksista yleisimpinä ADD ADDH, Aspergerin syndrooma ja Tourettesin syndrooma. Termin alle sijoitetaan monia erilaisia oireita. Neuropsykiatriset oireet johtuvat biologisista tekijöistä jotka usein ovat synnynnäisiä, mutta oireet voivat myös johtua tapaturmasta ja  esimerkiksi tästä johtuneeseen aivovammaan. Neurologisia oireita saattaa ilmetä myös aikuisella iällä.

Yksilöllisesti sovellettu neuropsykiatrinen valmennus keskittyy yksilöön ja tämän erityisiin ongelmiin. Tarkoituksena on johtaa ja suunnata tavoitteisiin, sekä asiakkaan arjen helpottamiseen.

Kyseessä on niin lapsen, nuoren kuin aikuisenkin, sekä koko perheen, voimavarojen hyödyntäminen sekä uusien ratkaisujen löytäminen käytännön ongelmiin. Tavoitteena on vahvistaa henkilön minäkuvaa omista vahvuuksista ja mahdollisuuksista jotta voitaisiin edistää kehitystä helpompaan arkeen. Usein kyseessä voi olla erilaisten ratkaisujen kokeileminen sellaisissa arjen tilanteissa jotka koetaan erityisinä tai muuten haastavina.

Neuropsykiatrinen valmentaja tukee henkilöä/ perhettä osittain antamalla tietoa ja ohjausta, osittain harjoittelemalla ja yhdessä suorittamalla arjen tilanteita. Valmentajan työtapa voi vaihdella riippuen asiakkaan iästä ja tarpeista sekä perheen tarpeista, mutta on aina riippuvainen tiiviistä yhteistyöstä asiakkaan ja hänen perheen kanssa. Yleisenä käytäntönä on suorittaa valmennus asiakkaan omassa elinympäristössä; kotona, koulussa tai työpaikalla, tai esimerkiksi vapaa-ajan harrastusten yhteydessä.

Neuropsykiatrisen valmennuksen tavoitteet ovat aina konkreettisia ja painottuvat toimintaan: avun saaminen toimintakyvyn säilyttämiseksi, arjen käsitteleminen ja hallitseminen sekä itsenäistyminen ja tulevaisuuden suunnitteleminen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar